De moderne man van nu houdt ervan om regelmatig lifestyle inspiratie op te doen en zo op de hoogte te blijven van nieuwe trends. Met deze lifestyle inspiratie heb je als man nog meer plezier van het leven en haal er je alles uit wat erin zit.

Dat genieten van het leven wil je uiteraard trendy gekleed doen. Een bijpassende schoen maakt je outfit helemaal af. Ook deze herfst zijn sneakers weer helemaal hot. Benieuwd naar de hipste sneakers van dit moment, lees dan snel verder! Wij hebben de gaafste heren sneakertrends voor je op een rij gezet.

Dit zijn de leukste sneakers voor heren

Iedere man heeft wel een of meerdere sneakers in de kast staan. Sneakers passen bij iedere outfit, zitten comfortabel en zijn geschikt voor mannen van alle leeftijden. Deze sneakers zijn dit najaar populair:

Duurzame sneakers

Steeds meer mannen houden van een lifestyle die niet alleen comfortabel maar ook verantwoord is en de aarde niet uitput. Bij deze lifestyle passen duurzame sneakers. Deze herfst zijn deze duurzame sneakers dan ook erg populair. Ze worden gemaakt van gerecycled materiaal. Bij een aantal sneakers zijn deze materialen ook nog eens vegan. Daarnaast zijn duurzame sneakers ook stijlvol.

Met meerdere kleuren

De nieuwste sneakers zijn opvallend kleurrijk. Sommige sneakers hebben een aantal kleurrijke accenten, terwijl andere sneakers volledig gekleurd zijn. Durf deze schoenen te combineren met alle kleuren kleding. Hou de rest van je accessoires dan wel heel rustig, hiermee voorkom je dat je outfit rommelig wordt. Voor mannen die minder kleur willen bekennen, zijn er ook effen sneakers met opvallend gekleurde veters. Dit detail maakt je sneaker toch net even anders en helemaal van nu!

De hoge sneaker

Herenbroeken worden dit seizoen korter gedragen, vaak vallen ze tot net op de enkel. Bij deze broeken staat een hoge sneaker erg mooi. Hoge sneakers zitten heerlijk en zijn comfortabel warm tijdens koudere dagen. Ze zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren, vooral de grijs- en bruintinten passen mooi bij al je kleding. Voor mannen die graag stoere schoenen dragen, zijn er hoge schoenen met opvallende stiksels en een dikke zool. Mooi onder je favoriete jeans en ook prima te dragen onder een moderne chino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *