De meeste ouders vinden het fantastisch: de eerste keer schoenen kopen voor hun lieve kleine jongetje of meisje. Het is een hele ervaring om met je kleine baby naar de schoenenwinkel te gaan om hier het mooiste paar schoenen uit te zoeken van de hele winkel. De meeste kinderen zijn het na een kwartiertje vaak wel zat en zetten het op een krijsen. Dit is natuurlijk helemaal geen leuke ervaring, en zeker als je ook nog moet gaan zoeken wat eigenlijk de laatste trends zijn op het gebied van sneakers voor baby’s en jonge kinderen, dan is dat geluid oorverdovend. Het is daarom van cruciaal belang dat je van tevoren al enig onderzoek gedaan hebt en al hebt uitgezocht welke trends er in het jaar 2023 gelden voor sneakers voor jonge kinderen. Hieronder staat een drietal trends die helemaal opkomen in het jaar 2023: als je kindje een schoenpaar draagt volgens een van deze trends, dan komt het helemaal goed! Al deze trends kan je terugvinden in de sneakers speciaal voor baby’s van Shoesme. Deze Shoesme babysneakers zijn niet alleen prachtig, ze zijn ook nog eens enorm comfortabel en goed voor de voeten. Ideaal! Jij en je kindje willen nooit meer iets anders dan Shoesme babysneakers!

Klittenband all the way

Jouw kindje kan waarschijnlijk op zo’n jonge leeftijd nog geen veters strikken of knopen dichtdrukken. Een manier om hem of haar toch zijn of haar eigen schoenen te laten aantrekken (want dat wil jouw kindje ongetwijfeld helemaal zelf doen), is door schoenen of sneakers met klittenband te kopen. Dit staat niet suf, integendeel, het is helemaal volgens de laatste trends in dit nieuwe jaar. Zolas je waarschijnlijk allang in het straatbeeld gezien hebt, zijn er ook heel veel schoenen met klittenband ontworpen voor volwassenen. Het is gewoon heerlijk dat jij in 1 seconde jouw hele schoenen hebt aangetrokken en ook nog eens hebt vastgemaakt. Als je nou ook voor je kindje zo’n schattig sneakerpaar koopt met klittenband, kunnen jullie samen op straat rondparaderen met jullie prachtige sneakers met klittenband!

Dierenprintjes zijn het helemaal

De meeste mensen hebben er een hekel aan, maar printjes zijn weer helemaal in in het jaar 2023. Tijgerprint, panterprint of toch zebraprint: het mag en kan allemaal! Het is toch geweldig om een beetje een mysterieuze look aan je sneakers te geven door er een exotisch printje om af te laten beelden? Ook jouw kindje zal het geweldig vinden, aangezien de meeste jonge kinderen dol zijn op dieren. Hoe leuk is het als je kindje opeens met schoenen kan rondlopen met echte koeienvlekken?!

Fel, feller, felst

In het jaar 2023 kan het niet fel genoeg zijn. Kleuren zijn weer helemaal in, en dan met name neonkleuren die je ook in het donker nog heel goed kan zien. Zulke schoenen zien er niet alleen heel stoer uit, maar het is ook nog eens extra veilig als jouw kindje in het donker opeens de weg oploopt bijvoorbeeld. Met zulke verlichte schoenen zal iedere bestuurder jouw kindje opmerken. De kleuren groen en paars zijn vooral heel trendy dit jaar, maar ook felblauwe of knalrode sneakers zijn helemaal volgens de laatste trends in het jaar 2023. Het staat niet alleen beeldig, het is ook nog eens gemakkelijk. Vlekken en modder zie je immers veel minder goed op schoenen die in een felle kleur zijn.