Soms heb je behoefte aan een nieuwe frisse look en daar horen sneakers natuurlijk ook bij. Zeker wanneer je een echte sneaker fan bent wil je een leuke outfit shoppen waar je een of meerdere leuke sneakers bij kunt matchen. Deze website helpt je bij het vinden van een nieuwe look en outfits.

Laat je stylen door een personal shopper.

Met jarenlange ervaring in de modebranche en een passie voor sneakers, weten stijlexperts precies hoe ze jou kunnen voorzien van een stijlvolle nieuwe outfit waar één of meerdere nieuwe sneakers bij horen. Het enige wat je hoeft te doen is een quiz invullen, zodat de personal shopper kan ontdekken welke stijl het beste bij je past. Vervolgens wordt er een outfit inclusief nieuwe sneakers samengesteld en wordt deze naar je opgestuurd.

Stijlexpert of personal shopper, wat zijn dat precies?

Een stijlexpert is iemand die de trends van het moment kent, maar ook oog heeft voor wat bij u als individu past. Een personal shopper gaat nog een stap verder en kijkt niet alleen naar wat in de mode is, maar ook naar wat u mooi vindt en wat het beste bij u past. Door goed te kijken naar je lichaamstype, huidskleur, haarkleur en persoonlijkheid kan een personal shopper de perfecte outfit voor je samenstellen inclusief nieuwe sneakers.

Een personal shopper voor iedereen.

Je denkt waarschijnlijk dat een personal shopper alleen is weggelegd voor mensen met veel geld. Dat was vroeger zo, maar tegenwoordig kan iedereen zijn eigen personal shopper hebben. Dankzij het internet zijn er nu veel websites waar je een quiz kunt doen en vervolgens advies kunt krijgen van een persoonlijke stijlexpert.

Kun je ook alleen sneakers laten stijlen?

Natuurlijk! Als je alleen nieuwe sneakers wilt, is dat ook geen probleem. Nadat je de quiz hebt gedaan, stelt de stijlexpert een aantal verschillende looks voor je samen, waaruit je de look kunt kiezen die je het leukst vindt of die het beste bij je outfit past.

Je zult verbaasd zijn hoeveel verschillende manieren er zijn om nieuwe sneakers te stylen. Met de hulp van een personal shopper kom je erachter welke stijl sneakers echt iets voor jou is, En zul je zien dat zelfs de looks waarvan je dacht dat het jou niet zou staan toch bij je kan passen.

Welke styling diensten zijn er?

Er zijn nu veel verschillende styling diensten waar je gebruik van kunt maken om een nieuwe outfit inclusief nieuwe sneakers voor je te laten samenstellen. De meest bekende styling diensten zijn die van: De personal styling service van de Bijenkorf, Maar ook modehuis Maison365 heeft stijlexperts die je graag van dienst zijn. Daarnaast zijn is er ook de kledingbox van Outfittery die puur online stijladvies geeft en vervolgens meerdere outfits naar je opstuurt.

Om een goed idee te krijgen van alle diensten op het gebied van personal shopping, stijladvies en de zogeheten kledingboxen kun je het beste op deze website kijken waar je meerdere kledingboxen met elkaar kunt vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *